haptotherapeut
Later word ik.. Haptotherapeut?!

Over mij

Geen alledaags beroep en toch helemaal mijn vak: Haptotherapeut. Hoe is dat ontstaan? Het zaadje daarvoor is geplant toen ik zelf in aanraking kwam met haptonomie. Ik was destijds werkzaam als teamchef in het bedrijfsleven en liep op jonge leeftijd tegen een pittige burn-out aan. Haptonomie bracht mij destijds veel inzicht. Over mijzelf, over mijn grenzen, over mijn gevoel. Ik herstelde volledig en landde weer met beide voeten op de grond. In de jaren daarna besloot ik een sprong te wagen. Ik nam ontslag en begon aan mijn loopbaan bij de politie, waar ik 15 jaar met veel plezier heb gewerkt. Mijn passie in het politiewerk lag na verloop van tijd vooral in mijn neventaak als coach. Dat zorgde dat ik op zoek ging naar een vak waarin ik mijn passie in het begeleiden van mensen verder kon ontwikkelen. Dit gecombineerd met mijn fascinatie voor de haptonomie maakte dat ik het op een dag gewoon wist: ‘ik word haptotherapeut!’  Daarom dook ik nog een keer de studieboeken in en studeerde af als haptotherapeut bij Synergos in Amersfoort. Ondertussen is mijn werk bij de politie verleden tijd en werk ik met veel plezier in mijn haptonomie praktijk in Meppel.

Kenmerkend aan mij
Veelzijdig, daadkrachtig, verantwoordelijk, geduldig en creatief. Ik krijg mensen mee, wek vertrouwen en straal rust uit.

Waar ik van geniet
Mijn gezin, muziek, dans, film, reizen en de natuur. Helemaal in mijn element op Vlieland, daar ben ik dan ook vaak en graag te vinden.

haptonomie
In mijn element op Vlieland

Mijn (recente) ervaring op een rijtje
Haptotherapeut binnen mijn eigen praktijk in Meppel
Haptotherapeut binnen SynergosPraktijk in Amersfoort
Docent, Synergos haptonomie opleiding
Teamontwikkeling voor bedrijven, (sport)teams, groepen (vanuit haptonomie)
Trainingen/Workshops: Vitaal met haptonomie, De-escalerend handelen, Balans voor jonge ouders, Go with the Flow
Vrijwilligersprojecten in Ecuador en Peru: weerbaarheidstrainingen voor kansarme 
kinderen
Training van politie in Peru van aanhoudings- en verdedigingstechnieken

Naar home ↵