Meteen naar de inhoud

Praktische informatie

Heb ik een verwijzing nodig?
Om je aan te melden voor haptotherapie heb je geen verwijzing van een huisarts of specialist nodig. Maak gerust op eigen initiatief een afspraak.

Via het contactformulier op de home pagina kun je informatie opvragen of je aanmelden. Telefonisch contact opnemen mag natuurlijk ook. 

Wat krijg ik vergoed?
Haptotherapie wordt vaak (gedeeltelijk) vergoed wanneer je aanvullend verzekerd bent. Je eigen risico wordt hierbij niet aangesproken. Wil jij weten hoe dat zit met jouw zorgverzekering? Kijk dan op de vergoedingen lijst van mijn beroepsvereniging. Twijfel jij of je een vergoeding kunt krijgen? Of staat jouw zorgverzekering er niet bij? Neem in dat geval contact op met jouw zorgverzekeraar.

Hoe zit het met mijn privacy?
Alle door jou aan mij verstrekte informatie is vertrouwelijk. Daarom neem ik ze op in een beveiligd en geautomatiseerd cliëntsysteem. Daarbij houd ik mij aan de bepalingen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Wat betaal ik?
Mijn tarief voor haptotherapie is 95,00 euro per sessie. Een sessie duurt 45 tot 60 minuten.

Hoe betaal ik?
Na afloop van de behandeling stuur ik jou vanuit mijn cliëntsysteem de factuur. Je kunt betalen via iDEAL.

Kan ik een afspraak afzeggen of verplaatsen?
Een afspraak afzeggen of verplaatsen is geen probleem. Wel graag minimaal 24 uur van tevoren.

Wat als ik een klacht heb?
Ben jij niet tevreden over de haptonomische behandeling binnen mijn praktijk? Dan kun jij gebruik maken van mijn klachtenregeling. Lees hier alles over hoe jij het aan kunt pakken als je een klacht hebt.

Wet Wkkgz
In de wet Wkkgz (Wet klachten, kwaliteit en geschillen zorg) zijn voor mij als hulpverlener een aantal verplichtingen vastgelegd. Onder andere dat ik een klachtenfunctionaris moet aanstellen. Ook moet ik mij aansluiten bij een door de overheid erkende geschillencommissie. Bovenstaande heb ik georganiseerd middels mijn klachtenregeling. Binnen deze klachtenregeling val ik onder de geschillencommissie van de SCAG. De Stichting Alternatieve en Complementaire Geneeswijzen. Verder ben ik geregistreerd bij de RBCZ. Als zodanig val ik onder het tuchtrecht van de TCZ

Registratie
Beroepsvereniging LVNT
BCZ (HBO) Registertherapeut RBCZ
SPHBO Haptotherapeut
SHO Medische Basiskennis Plato
KVK nummer 60172282

Naar begin ↵