Agenda

18 juni 2022 – Open Floor meets Haptonomie

‘Ik verbind, jij verbindt, wij verbinden’

Dit is jouw kans! Tenminste als jij van dans houdt of het wel eens wilt proberen. Als jij daarnaast wel oor hebt naar het thema ‘Verbinding’ is het helemaal mooi.

Jij bent namelijk van harte welkom om mee te doen met de dans en beweegdag die wij, Marijke Minnaard en Marcel Boomsma, op zaterdag 18 juni organiseren. Een dag vol oefen, dans en beweegkansen.

Misschien zeg jij wel tegen jezelf dat je niet goed genoeg kunt dansen, of dat je het te spannend vindt. Of dat je andere dingen te doen hebt. Ondertussen zou je het stiekem toch wel heel interessant vinden. Om bij jezelf te ontdekken wat ‘verbinding’ voor jou betekent. En ook om dat binnen een groep te onderzoeken. Met anderen die het vast ook spannend vinden en toch ook op de groene knop hieronder gaan drukken. Het zou toch zonde zijn als jij dan niet mee doet? Wij moedigen je aan. Stap over de verbindings drempel en doe mee.

Marijke is Open Floor Movement docent en Marcel is Haptotherapeut. Beide gek op dans en gefascineerd door hoe beweging van invloed is op hoe wij ons voelen in het dagelijks leven. Dit is onze eerste samenwerking, dus een primeur!

We hebben beperkt plaats, dus twijfel niet te lang 😉

Wanneer: Zaterdag 18 juni 10:30 uur – 16:30 uur

Waar: Zwolle (locatie volgt, is nog onder voorbehoud)

Mee doe prijs: 55 euro